ویرایش محتوا

about us

Cedrus or Cedar is the name of trees of the genus Cedrus that are very similar to pine, but they are much stronger and taller than pine and live for more than three thousand years. The branches of Cedrus trees are elongated, aligned and around each other. The wood of these trees is white and thick, and in some species the wood is a little redder. 

contact us

مزایای خانه چوبی پیش ساخته

مزایای خانه چوبی پیش ساخته

  • خانه
  • -
  • مقالات
  • -
  • مزایای خانه چوبی پیش ساخته
مزایای خانه چوبی پیش ساخته
    • ساخت قطعات در محیطی بیرون از کارگاه ساختمانی
    • سرعت ساخت بالا با توجه به پیش ساخته بودم خانه چوبی
    • سبک بودن سازه
    • کیفیت ثابت و بالا
    • استفاده از تکنولوژی روز دنیا در طراحی و ساخت
    • زیبایی منحصر به فرد چوب به عنوان یک متریال پر مصرف در دنیا
    • عدم نیاز به عایق سازی در برابر صدا و سرما و گرما
    • عدم نیاز به نماکاری به دلیل زیبایی منحصر به فرد چوب

    برای ساخت خانه آنها را به صورت الوار  در سه نوع مختلف دسته بندی می کنند.

    • گرده بینه
    • الوار یکپارچه
    • الوار لایه ای

    گرده بینه: چوب سیاندر شده از تنه ی درختان است با قطر 14 تا 42 سانتی متر با کاربردهای متعدد از جمله دیوارهای خارجی و داخلی خانه چوبی، درطراحی سونا و ساخت آلاچیق و همچنین تزیین باغ بام و تراس و …

    الوار یکپارچه:این الوار به صورت یکپارچه تهیه میگردد با ضخامت های مختلف و با کاربردهای متعدد از جمله دیوارهای خارجی و داخلی خانه چوبی، ساخت آلاچیق، باغ بام و…

    الوار لایه ای: این الوار از چسباندن چند لایه چوب و تحت فشار قرار دادن آن حاصل می شود. با ضخامت های مختلف و با کاربردهای متعدد از جمله دیوارهای خارجی و داخلی خانه چوبی، ساخت آلاچیق، باغ بام و… که سطح بالایی از پایداری و استحکام را داراست.

     چوبهای پروفایل شده:

    شامل پارتیشن، تخته کف، تخته تراس، لمبه و… است و از مزایای آن عایق صوت، عایق حرارت و ضد حساسیت بودن آنهاست و در طراحی دکوراسیون داخلی و خارجی ، سقف، دیوار و سطوح صاف کاربرد دارد.

     مراحل ساخت خانه ی چوبی پیش ساخته

    مراحل ساخت ویلای چوبی با دیگر ساختمان‌ها مشترک است. اما به طور کلی تفاوت های زیادی با نمونه‌های مشابه خود دارد. طبیعتاً همه ساختمان‌ها دارای بخش‌های سازه‌ای و معماری و تأسیسات هستند. اما به دلیل اینکه در ساخت ویلای چوبی ماده اولیه ما چوب است، طبیعتاً تفاوت‌هایی با دیگر ساختمان‌های مشابه خود خواهد داشت.

    به طور کلی مراحل ساخت را می‌توان به چند بخش تقسیم نمود.

    • اجرای پی (فونداسیون) و اسکلت
    • دیوار کشی و اجرای کف سازه‌ای (سفت‌کاری)
    • اجرای تأسیسات (برقی، لوله‌کشی آب و تجهیزات برودتی)
    • اجرای کف و سقف و سطوح اکسپوز (Expose) و نصب پنجره‌ها (نازک‌کاری)
    • نصب تجهیزات تأسیساتی و برودتی (شیرآلات، رادیاتورها یا داکت اسپیلت، کلید پریزها و …

    فونداسیون:

    براي اجراي فونداسيون در سازه هاي چوبي به دليل اين که سازه هاي چوبي  سبک تر از سازه بتني مي باشند بيشتر نقش کرسي را خواهد داشت تا در بارندگي و جاري شدن آب سازه را در ارتفاع بالاتر از زمين نگه دارد. فونداسیون انواع مختلف دارد که  برای مشخص کردن بهترین نوع فونداسیون برای هر پروژه نیاز به برسی و کارشناسی از محل پروژه می باشد . در این مبحث ما متداول ترین نوع فونداسیون برای خانه های چوبی را به شما معرفی میکنیم.

     فونداسیون شمعی:

    برای ساخت یک خانه چوبی، که در طراحی آن زیرزمین یا طبقه همکف وجود ندارد، فونداسیون شمعی بهترین گزینه می‌باشد. لازم به ذکر است که ساخت فونداسیون شمعی در صورت ضعیف بودن خاک و وجود شیب جدی در محل ساخت وساز بهترین راه حل خواهد بود. همچنین یکی از عوامل مهمی که فونداسیون شمعی را ارجحیت می‌بخشد، وجود آب زیرزمینی در نزدیکی پایه نگهدارنده است

    فونداسیون دال بتنی:

    فونداسیون دال بتنی در جایی که خاک بسیار نامطمئن است، تحرک بالایی دارد و عموماً برای ساخت و سازهای نامناسب در نظر گرفته می‌شود. فونداسیون‌های دال بتنی یه صورت یک تخته بزرگ یکپارچه هستند. این نوع فونداسیون نگهدارنده می‌تواند خانه را از فرونشست در هنگام حرکت زمین نجات دهد.

    فونداسیون نواری:

    فونداسیون نواری، یکی از رایج ‌ترین انواع فونداسیون های گسترده  و معمولا کم عمق است. این مقاطع معمولا از بتن مسلح ساخته شده اند و به شکل نواری عریض که در اطراف ساختمان بوده و در خاک های سست مورد استفاده قرار می گیرند. فونداسیون های نواری وظیفه انتقال بار به زمین را بر عهده دارد.

    لازم به ذکر است که در اسکلتهای چوبی بدلیل وزن کم، در صورت وجود خاک بستر با مقاومت فشاری مناسب، بجای فونداسیون های گسترده و یا نواری می توان از قطعات بتنی پیش ساخته استفاده نمود.

    نوع دیگر فونداسیون برای کلبه های چوبی شامل پی و ستونک‌هایی به نام پدستال است و روی آن پلیت فلزی کار شده و اسکلت به آن نصب می‌شود. ارتفاع پدستال بستگی به عوارض زمین یا ارتفاع موردنظر کارفرما دارد و کرسی همتراز با سطح پداستال اجرا خواهد شد

     

    طراحی خانه چوبی مانند هر خانه ی دیگری با یک طرح متناسب با نیاز و خواسته مشتری انجام می گیرد.

    ابتدا یه طرح مقدماتی شامل پلان طبقات، نما و برش ها تهیه می شود که تمامی اندازه ها و جزئیات فضاها را نشان می دهد.پس از تائید طرح اولیه توسط نظام مهندسی کلیه ی نقشه های معماری ، سازه و تاسیسات به طور دقیق به همراه نقشه مونتاژ برای سازندگان تهیه می شود.

    نقشه مونتاژ، ضخامت.، ابعاد و تعداد الوارهای مربوط را به همراه علامت گذاری آنها نشان می دهد.

    طول الوار مربوط به خانه های چوبی نهایتا” 6 متر است. بنابراین اگر دیوارهای خانه بلندتر باشد(احتمالا” این مورد اتفاق می افتد)الوارها به هم متصل می شوند.

    اتصالات باید در مکان هایی که دیوارهای اصلی به دیوارهای داخلی متصل می شوند برنامه ریزی شود. این امر از اتلاف گرمای غیر ضروری جلوگیری می کند.

    مونتاژ خانه چوبی:

    در شروع مونتاژ خانه به اندازه، طرح، و موقعیت پنجره ها و درها توجه می شود. باید به کیفیت مونتاژ توجه ویژه ای شود: اتصالات و درزها، مطابقت اندازه پنجره ها و درها با دهانه ها و …

    قبل از استفاده، تمام کنده ها باید با مواد ضد حریق پوشیده شوند.

     اتصال الوار:

    چند نوع روش برای اتصال الوارهای دیواری مورد استفاده قرار می گیرد – بست مکانیکی و چسباندن با چسب، استفاده از اتصال دهنده های مکانیکی شامل پیچ و مهره، پین های دریفت، پیچ های تاخیری، پیچ های چوبی/الواری و میخ ها هستند. چسباندن چسب با قرار دادن مهره ای از ماستیک یا محصول درزگیر در طول کنده انجام می شود.

    متداول ترین اتصال دهنده چوبی، پیچ های چوبی هستند. پیچ های بلندی که می توانند به سرعت و به راحتی با مته برقی تنظیم شوند. جهت نصب آنها نیازی به  تعبیه سوراخ از قبل نیست. بنابراین سرعت استفاده از آنها بالاست.

    به طور معمول، پوشش سقف و کف سازی پس از تکمیل سقف انجام می شود. هنگام مونتاژ آن، رعایت دقیق پروژه از اهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا عدم رعایت آن باعث افتادگی یا حتی ریزش سقف شود. پس از مونتاژ تیرها، لایه های روکش، عایق رطوبتی و حرارتی و خود سقف گذاشته می شود.

    پس از نصب کف و سقف ، پله ها ساخته می شوند، پنجره ها و درها نصب می شوند و دیوارها با محلول های ویژه جهت محافظت در برابر آتش، باکتری ها و حشرات پوشانده می شوند. از این لحظه می توان مسکن را تقریباً آماده در نظر گرفت.

    سیم کشی برق باید با عایق دوبل انتخاب شود و در یک شلنگ فلزی قرار داده شده و در شیارهای مخصوصی که در کنده بریده شده پنهان می شود و از بیرون با نوار یا ازاره پوشانده می شود تا  در ظاهر کار چیزی دیده نشود. باید در نظر گرفت که  سازه خانه منقبض می شود و باید از ضربه مکانیکی روی شیلنگ فلزی  جلوگیری شود برای حل این مشکل شیارها باید با حاشیه 2-3 سانتی متر ساخته شوند. در روش دیگر با قرار دادن در جعبه های مخصوص در صورت اتصال کوتاه یا اضافه ولتاژ در شبکه ، برق به طور خودکار قطع  می شود.

    نکات اجرایی :

    باید به چند نکته هنگام ساخت سازه های چوبی همیشه دقت داشت. یکی از آنها توجه به جهت بارگذاری الوارهاست، زیرا تحمل باریک سازه چوبی اساساً با بارگذاری در عرض مسیر بافت یا موازی با آن تعیین می شوند که باید در نقشه های اجرایی نیز این مساله ذکر گردد.
    نکته دیگر توجه به نوع چوب مصرفی است. زیرا درصورت عدم مرغوبیت و یا وجود رطوبت داخل الوارها، پایداری ساختمان زیر سوال خواهد رفت. بطور کلی الوارهای تهیه شده از درختانی که مدت زمان رشد آنها طولانی است، مرغوبیت بالاتری دارند. درخت کاج یکی از همین درختان است که دارای الوارهای مناسبی جهت بنا نمودن ساختمانهای چوبی است.
    یکی دیگر از نکته های مهم، توجه به جابجایی چوبها در اثر افزایش یا کاهش حجم ناشی از انقباض و انبساط می باشد، که این مساله را بوسیله ایجاد فاصله بین الوارها و با قرار دادن گوه های کوچک (مانند پیچ و یا قطعات نازک پلاستیکی) مابین الوارها می توان برطرف نمود.

Telegram WhatsApp insta bale rubika